Teille ei myydä täytekakkua

Koetin tänä aamuna ostaa työpaikalle kakkua matkallani konttoriin. Pysähdyin yhteen konditoriamyymälään klo 8.15 ja kävelin avoimesta ovesta sisään. Tiskissä oli kakkuja ja tiskin takana kaksi myyjää järjestelemässä paikkoja.

–  Huomenta, ottaisin yhden kakun.

– Emme voi vielä myydä.

– Ette siis voi myydä minulle kakkua tuosta vitriinistä?

– Emme.

Siis siitä huolimatta, että liikkeessä oli ostaja, tuote ja myyjät, minulle ei myyty kakkua. Myyjät eivät  myöskään tuntuneet olevan tästä lainkaan pahoillaan eivätkä halunneet pehmentää tilannetta millään selityksellä. Mieleen tulivat esim. ”Kassakoneen sähkölukko ei vielä ole toiminnassa” tai ”Kakkuanniskelulaki kieltää myynnin ennen puoli yhdeksää aamulla.” En ruvennut tivaamaan myyjän selältä syytä.

Ajoin siis seuraavaan konditoriaan ja ostin kakun sieltä. Kiitos, Laurell, kyllä maistui.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s