Joulukalenteri aukeaa jo marraskuussa

Tikkurilan joulukalenterin kasiluukusta kurkkaa käpy. Kuva Tikkurila.

Tikkurila on avannut joulukauden julkistamalla joulukalenterinsa jo marraskuussa. Luukkujen takaa paljastuu tuunausta, tekemistä ja askartelua – maalilla tietysti.

Firman ’sähkömies’ eli digitaalisen markkinoinnin kehityspäällikkö Pekka Karhu kertoo: – Joulukalenteri on meillä jo perinne. Viime vuonna saimme asiakkailta kuitenkin palautetta, että hyvät vinkit tulivat liian lähellä joulua! Huomioarvon kannaltakin marraskuu on parempi aika: kilpailua kalenterimarkkinoilla on paljon vähemmän kuin ensi kuussa.

Marraskuu on erinomainen aika julkistaa joulukalenteri! Tiksin kalenterin perimmäinen tarkoitus on tietysti maalin myynnin edistäminen, mutta toimii se myös virikkeenä ja virkityksenä kansalle, joka pimeydessä vaeltaa. Itse päätin tänään aamuseitsemältä  päivän luukun innoittamana kerätä pihan puhtaaksi kävyistä, maalata ne kultamaalilla ja ripustaa takaisin kuuseen jouluvalojen kanssa.

Toteutushan tietysti on toinen asia. Ja huomenna tulee taas uusi idea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s