Mitä Google Readerin tilalle?

Google Reader lakkautetaan heinäkuun alussa – ja jo nyt on ikävä pitkäaikaista ystävää. Se ei ole ollut kaikkein trendikkäin eikä mediaseksikkäin eikä parhaimman näköinen, mutta on ollut luotettava ja tehnyt tehtävänsä juuri odotusten mukaisesti aina ja kaikkialla.

Seuraan noin sataa sivustoa, ja työrutiineihin kuuluu syötteiden silmäileminen heti sähköpostien jälkeen. Minulle on tärkeätä nähdä otsikot ja ingressit ja pystyä niiden perusteella laajentamaan kiinnostavat postaukset samaan ikkunaan. Haluan pysyä kärryillä omassa mediamaisemassani – yksityiskohtien tarkka tutkiminen tai tyylikäs kyyti eivät ole minulle tärkeitä.

Juuri asensin Feedreader Onlinen, mutta tätä kirjoittaessani se yskii pahasti Googlesta syötteitä tuodessaan. Olen testannut Feedlyä, mutta se ei ole IE-ystävällinen kun taas työpaikkani on. Ehdotuksia?

5 ajatusta artikkelista “Mitä Google Readerin tilalle?

      • 🙂 Nimi tulee siitä, että tekijät halusivat ”kopioida” Google Readerin vanhan version, jossa oli vielä mukana mahdollisuus kommentoida ja seurata muiden käyttäjien suosittelemia sisältöjä.

      • Väliraportti: odotan rekisteröitymismeiliä – ei kai sen tuloon pitäisi sentään varttia mennä? Ei hyvältä näytä.

      • Google Readerin lopettamisilmoitus aiheutti aika valtavan joukkopaon, ja varsinkin tuolla Old Readerilla on ollut vähän vaikeuksia käsitellä uusien käyttäjien kuormaa. Eli saattaa siinä jonkin verran kestää, jos rekisteröitymismeili ei ole sitten päätynyt spammiboksiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s