Veikkaus voitti 3 euroa

Lauantai-iltana iski lottohuuma – harmi vaan, että makasin jo pyjama päällä sohvalla valmiina nukkumaan. Mutta onhan veikkaus.fi eli kone syliin ja lottoamaan.

Sivulle päästyäni iski silmille 13 miljoonan euron banneri: olin oikeassa osoitteessa. ’Pelaamaan’, kehotti nappi.

Ennen kun saatoin täyttää virtuaalikupongin, piti rekisteröityä. Homma eteni hyvin kakkosvaiheeseen saakka: arvoin numeroita, täytin tietoni, käytin pankkitunnuksia, keksin salasanan ja hyväksyin käyttösäännöt, mutta Rekisteröidy-nappi ei sitten toiminutkaan. Aloin jo vähän hätääntyä: kello oli puoli kymmenen ja kohta menisi kolmetoista miljoonaa sivu suun.

Sivulla oli onneksi asiakaspalvelu-chat. Se toimi niin, että liityttiin jonoon ja odoteltiin neuvojan vapautumista. Järjestelmä kertoi, kun edestä poistui kysyjiä ja pyöritti rengasta merkiksi siitä, että jotain tapahtuu. Kun oma vuoroni tuli, minua palveli Marika (eikä esim. Aspa1 tai Lottotyttö) ja neuvoi, mitä tilanteessa pitää tehdä. Sain vahvistuksen epäilyyni, että en ollut ainoa voitonhaluinen mattimyöhäinen ja että sivuilla tosiaan oli aikamoinen ruuhka.

Marikan ohjeen mukaan siirryin läppärillä Veikkauksen mobiilipalveluun ja rekisteröidyin siellä. Siirsin verkkopankista uudelle veikkaustilille rahaa ja tein kolme riviä lottoa. Sitten menin nukkumaan ja toivoin herääväni miljonäärinä.

Veikkauksellehan ne kaikki rahani menivät. Mutta ensi viikolla on taas uusi jättipotti! Ja mulla veikkaustili valmiina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s