Podcast vapauttaa kropan

Ääni on jäänyt varsin vähälle huomiolle viestinnän virrassa: monessa organisaatiossa vannotaan videon nimeen, ja jossain toisaalla kirjoitettu teksti on ainoaa oikeaa tiedotusta. Vaan mitä lisäarvoa saa ruudulla puhuvasta päästä? Ja miksi täysi aanelonen olisi parempi kuin täysi ääniminuutti?

Anne Rongas jutteli Mobiilikesäkoulussa mm. podcastien avulla oppimisesta. Totta: kuuloaisti on täysin käytettävissä esim. autonratissa, lenkkipolulla tai mattolaiturilla. Kuuloa voi hyvin hyödyntää myös konttorissa: itse koetan yhdistää podcastit ja jumppakepin. Kiinnostava asiasisältö luurien kautta soimaan ja keppi hartioille keikkumaan, niin jopa on multitaskingia! Samaan aikaan oppii uutta asiaa ja harjoittaa kroppaa vastapainoksi tuolissa röhnöttämiselle ja näppäimien takomiselle. Suosittelen!

Teepä itsellesi yhdistelmä taukojumppaa ja oppihetkeä. Ota vaikka Selkäkanava ja Ted talk ja aloita muutamasta minuutista. Toista joka päivä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s