Kyllä minä niin mieleni pahoitin

kun menin normaalihinnalla sen kirjan ostamaan enkä edes bonuksia tai plussia saanut. Sitä niin kehuttiin ja lehdissä kirjoiteltiin ja netissäkin vielä oli joulukalenteri. (Kyllä se ei mikään joulukalenteri ollut kun kokoelma mukajouluisia lauseita.)

Siitä kirjastakin luulin, että olisi suurta sisältöä ja erinomaista sanataidetta, mutta ei ollut. Ei selkeitä päähenkilöitä. Ei juonta. Ei tarinaa. Missä alku, keskikohta, loppu? Kyllä ei ollut yhtään niin kuin Laila Hietamies, jolta saa sentään monta sataa sivua samalla hinnalla.

P.S. Kyllä minä sen kuitenkin luin, kun kerran olin ostanutkin, mutta ihan varmasti saa täältä joululahjan joku sellainen, joka ei oikeasta kirjallisuudesta mitään ymmärrä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s