Tahdotko tiedottajaksi?

”Jaaa tervetuloa hyvä yleisö ja tv-katsojat seuraamaan Tahdotko tiedottajaksi -kisan finaalia suorassa lähetyksessä täältä Communications Arenalta. Olemme myötäeläneet kilpailijoiden veressä, hiessä ja kyyneleissä. Tänään on suuri päivä, tänään kaikki huipentuu, tänään kuoritaan kerma päältä, tänään erotetaan jyvä akanoista – tänään nämme, kenestä tulee tiedottaja Communications Yhtiöön.

Kerrataan viime viikkojen tapahtumia:

Hakijoita ohjelmaan oli tänä vuonna ennätysmäärä, ja jonossa oli jos jonkinlaista kandidaattia. Muistamme kaikki alkukarsintojen Tiinan, joka kompastui yhdys sanoihin! Mielessä on elävästi Anne, joka mokasi kopiokoneen kanssa! Sitten oli Silmäpako-Sari, jolle jo alkukarsintojen pukeutuminen tuotti vaikeuksia! Karsintojen parhaat palathan löytyvät netistä tämän ohjelman sivuilta.

Valintakokeestahan pääsi buutkämpille sata lahjakkainta. Siellä veri punnittiin, ja monen kohdalla köykäiseksi havaittiin. Tämän tiedottajan temppuradan läpäisi kaksikymmentä kovapäisintä ja kylmähermoisinta konttoristia, jotka pääsivät näyttämään kyntensä Communications Yhtiöiden todellisissa tehtävissä, oikeissa työyhteisöissä, aidoissa haasteissa.

’Lehdistötilaisuudessa’ seliteltiin päivittäin, ’Kahvihuoneessa’ muodostettiin klikit, ’Sosiaalitiloissa’ tilitettiin tuntoja kameralle ja ’Tupakkipaikalla’ oli mahdollisuus saada pudotukselta pelastavaa tietoa. Joka arkipäivä putosi joku pelistä – viikonloppuisin nuoltiin haavat ja kerättiin voimia uuden viikon varalle.

Tänään jäljellä ovat vain kovat: Salla ja Malla. Finaalista tulee hermoja raastava kamppailu, jossa ratkaistaan, kenestä tulee tiedottaja Communications Yhtiöön. Ratkaisun tekee – ja tiedottajan palkkaa – Communications Yhtiön johtoryhmä. Lisäksi teillä, hyvä yleisö, on mahdollisuus äänestää omaa suosikkianne – aivan kuten olette valinneet jatkoonmenijöitä kilpailun edetessä. Kilpailijoiden äänestysnumerot ovat näkyvillä koko lähetyksen ajan; samoin studioon tulleet tekstiviestit juoksevat ruudussa reaaliaikaisesti.

Hyvä yleisö, kisa alkaa seuraavien kaupallisten tiedotteiden jälkeen.”

Yksi ajatus artikkelista “Tahdotko tiedottajaksi?

  1. Paluuviite: Tweets that mention Tahdotko tiedottajaksi? « Viestintälotta -- Topsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s