Kids karkottaa

Seuraan noin sadan eri verkkopalvelun syötteitä. Listani elää: Perun tilauksiani, jos aiheet alkavat liirata epäkiinnostaviksi. Lisään linkkejä, sillä Twitterin kautta tulee vinkkejä hyvän sisällön lähteistä. Oman alan kyttääminen ja kommentoiminenkin on todella iso ja tärkeä osa työtäni.

Tänään kävin twiitin houkuttelemana tutustumassa uuteen blogiin, jonka aihe kiinnostaa minua ja joka oli ihan riittävän hyvin kirjoitettukin. Päätin kuitenkin olla koskaan palaamatta sivuille: kirjasimena oli kamalista kamalin Kids.

Siinä on kaksi vikaa: (1) Se ei ole kovin hyvin päätteeltä luettava leikkaus. (2) En voi ottaa ihmistä vakavana ammattilaisena, jos hän julkaisee sosiaaliseen mediaan liittyvää sisältöä pellefontilla.

Sivustolla ei muuten ollut RSS-tilausnappulaakaan, joten sisällöt jäävät seuraamatta lukijallakin.

(Edit minuutti julkaisun jälkeen: myös otsikon kirjoitusvirhe voi karkottaa tai karkoittaa.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s