Irwinistä tuli Espanjan kuningas

47. päivä pääsiäiskuuta

Vanajasalin kuningas on löytynyt. Minä olen valtaistuimen haltija. Miten olen voinut kuvitellakaan olevani tavallinen näyttämötyöntekijä – aatelissukua tosin – kun samaan aikaan etsitään estradin kruunupäätä ja valtikan laillista kantajaa?

***

Gogol on aina ollut suosikkini. Suosalon hienoudesta en ole ollut varma, mutta kun lauantai-iltana entisestä Irwinistä tuli vähitellen ja vaivihkaa Espanjan kuningas, vakuutuin.  Oli vain ihminen, ja siinä oli kaikki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s