Kolme askelta työhuoneen ergonomiaan

Olin viikon pois työpaikalta. Tänä aikana osastomme muutti rakennuksen toiseen siipeen. Palatessani vanha huone oli tyhjennetty ja tavarat kannettu uuteen kämppään – kiitos, kollegat! Kalusteita ei kuitenkaan ollut vielä sijoitettu kovin tarkoituksenmukaisesti, saati sitten ergonomisesti.

Lisäksi huoneesta puuttui työpöytä, mutta olihan ikkunalauta ja käytävän seisoskelupöytä. Pääasia oli, että verkko toimi ja tökkeleistä tuli sähköä – kiitos, tietohallinto! Aamupäivän tein töitä seisten, iltapäivän istuin ikkunalla.

Seuraavana päivänä huoneessa olivat jo asianmukaiset kalusteet asianmukaisilla paikoillaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s