Kukkalahja ja QR-koodi

Työnantaja muistaa joka vuosi joulukukalla. Tänä vuonna jaettiin henkilökunnalle taas Lepaalta ihanat, punaiset amaryllikset – paitsi että ne eivät olekaan amarylliksiä vaan jaloritarinkukkia. Tämä ja moni muu asia selvisi kukkalaatikon kanteen tarratun ruutukoodin takaa.

Hämeen ammatti-instituutinpuutarhaopiskelijat olivat paitsi kasvattaneet kauniit kukat myös tehneet taustatiedoksi sivuston. Sivustolla kerrotaan sipulin matka Brasilian pellolta suomalaiseen joulukotiin: https://sites.google.com/site/jaloritarinkukka/

Kaksi opiskelijaryhmää tekivät kukkien ruukutuksen ja havainnoivat kasvun, ja yksi ryhmä toteutti sivuston ja sinne johtavan QR-koodin. Nimimerkki ”Ei enää epätietoinen” kiittää!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s