Peruskapula kestää

Digitoday uutisoi tablettien hajoamisesta kuumuudessa, kylmyydessä ja kosteudessa. Mä en ole pahoinpidellyt yhtäkään täppäriä, mutta puhelimille on taloudessa sattunut ja tapahtunut.

  1. Pojan peruskapula putosi taannoin toppahousujen taskusta puistoon kuperkeikkakilpailussa. Oli muuten etsiminen, kun akku tyhjeni eikä siihen voinut soittaa! Puolitoista vuorokautta puhelin makasi lumessa ja sohjossa liukumäen alla – ja kun se ladattiin, taas soi.
  2. Tytön puhelimen pesin pesukoneessa, se kun jäi vahingossa toppahousujen taskuun. Kolme varttia ja 40 astetta myöhemmin havaitsin virheeni. Mutta niin vain heräsi sekin nokialainen henkiin, kun irrotin akun ja simin ja annoin kuivua kunnolla.

Coca-Cola -käsittelystä sen sijaan ei kännykkä enää vironnut. Note to self: kun pakkaat paniikissa lapsen reppuun viime hetken retkieväitä, varmista, että pullon korkki on kunnolla kiinni. Tai tee ainakin terveellisemmät eväät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s