#ITK2011: mukana mobiilisti

Eilen kuljin ITK:ssa kunnon seminaarivieraan tapaan reppu selässä, läppäri repussa ja ohjelma kädessä. Tänään olin kokonaan mobiili: otin vain kännykän taskuun. Janssonin Mervin vinkistä digitoin myös etenemissuunnitelmani.

Eilen pääsin kommentoinnin makuun Conexilla. Tänään minua ei pidätellyt mikään. Jos Lari Kotilaisen porukasta joku tutkii ITK-esitysten kommentteja ja löytää yhtäläisyyksiä verkkokielenkäytöstä, niin ainakin vieras158, vieras 879, vieras 106, vieras 57 ja vieras 343 useissa eri alustuksissa ovat yksi ja sama henkilö. (Eikä ainakaan se henkilö pilaa suomen kieltä!)

Toteuttajille suuri kiitos mobiilista ohjelmasta ja siinä olevasta kommentointimahdollisuudesta. Konferenssin aikana heitot, kysymykset ja mielipiteet eivät vaikuttaneet alustuksiin, mutta toivottavasti niiden avulla keskustelu jatkuu päivien jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s