Siwa on kiva

Käytiin illalla lasten kanssa lähikaupassa kävellen. Päästiin ovesta sisään, ja nelivuotiaalle tuli vessahätä. Aiemmista kokemuksista monessa liikkeessä oppineena lähestyin myyjää nöyrästi: ”Anteeksi, olisiko mahdollista… Itselleni en tietenkään vaan lapselle… Yleensä kyllä käydään vessassa kotona, mutta…”

Myyjä – taisi olla Teemu nimeltään – totesi, että ”Kyllä meillä autetaan hädän hetkellä aikuistakin. Tätä tietä, olkaa hyvä.” Takahuoneen ovi auki, ohjaus sosiaalitiloihin ja hienovarainen poistuminen paikalta.

Ostettiin sitten enemmänkin kuin se siivousjätski ja saunamakkara, mitä oltiin tultu iltalenkillä hakemaan. Ja tyytyväisyysautomaatista painettiin ehdottomasti vihreintä nappia. Kaksi kertaa.

3 ajatusta artikkelista “Siwa on kiva

  1. Hei, ihan samanlainen tilanne täällä meidän kulmilla. Tyttärelle vieläpä pahoiteltiin wc:n ahtautta ja hienoista epäsiisteyttä. Vieläkin on hyvä mieli!

    • Jos ne saisivat espresson vakiartikkeliksi hyllyynsä, niin minustahan tulisi kanta-asiakas. (Siis sellainen, joka käy ostoksilla eikä vaan kanna bonuskorttia lompakossaan.)

      Mutta oikeasti: kuinka vaikea asia maksuton asiakas-wc voi olla? Ei nyt tietenkään jokaiseen nakkikioskiin sellaista odota, mutta jos kauppaan kantaa kaksisataa euroa ruokaostoksiin, niin olisi kiva päästä ilmaiseksi pissalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s